Del dine nyheder

Øksnehallen er i disse dage omdannet til et vaccinationscenter, og det er svært at forestille sig hvordan det i midten af marts ville have myldret med udstillere og besøgende fra ind- og udland.

Selvom verden er lukket med, skal der stadig være plads til at drømme.

Men da vi ikke kan ændre på tingenes tilstand, må vi i stedet være kreative og finde nye måder at udtrykke vores begejstring og intusiasme.

Det tager kun 3-4 minutter !

Hjælp os med at formidle glæden ved cykling: Vis dine nyheder frem, og giv de besøgende en smagsprøve på hvad der venter forude, når verden engang åbner op og vi kan nyde livet i fulde drag.

Lad os sammen formidle nyheder om dit produkt. Det kan være en ny racermodel med forbedret geometri, innovativ affjedring på jeres nyeste MTB, sommerkollektionen af jeres beklædning, eller en cykeldestination som venter når verden atter åbner op.

Simple krav til din nyhed

 • Det skal være indenfor cyklingens verden, og således have relevans for vore besøgende.
 • Du skal have lov til (rettighederne til) at offentliggøre nyheden. Det kan du have som ejer af jeres brand, som distributør eller agent eller i anden relevant sammenhæng.

Alle nyheder vil blive vist på vores hjemmeside fra den 13. marts 2021 kl. 10.

NB! Alle formularer og tekster er på engelsk, men du er velkommen til at oprette jeres nyhed på dansk.

 • Det er 100% gratis

  Der koster dig naturligvis ingenting, og det er ej heller et krav, at du skal udstille hos os, når vi igen kan afholde messer.

 • Blot en smagsprøve

  Dine nyheder skal blot fungere som en “appetizer” og sende folk videre til din egen side for at læse mere eller handle.

 • Op til 10 nyheder

  Du kan oprette op til 10 nyheder, og alt bliver sorteret efter kategori som f.eks. racercykler, MTB, gravel, beklædning, rejser mv.