WITT EL-CYKLER

JEG ER ELEKTRISK, MEN DU KAN IKKE SE DET

Witt el-cykler er unikt dansk design kombineret med tysk og schweizisk teknologi.

Firmaet samarbejder med én af de mest prisvindende el-cykel producenter i verden, hvilket giver Witt el-cykler en meget moderne tilgang til markedet. Målet er at sætte den moderne slutbruger i centrum for deres produktudvikling.

Witt A/S er en af Nordens stærkeste brandhouses. Vi repræsenterer og har agentur for en lang række internationale high-end brands, men udvikler og distribuerer også produkter under eget navn. Fælles for vores mange forskelligartede brands er, at de udvikler eksklusive produkter og apparater til hjemmet med fokus på godt design.

Witt har gennem tiden satset på et bredt produktsortiment og har med sin enorme produkterfaring vundet stor tillid hos både og store kunder i hele Norden. Vi er nu over 120 dedikerede medarbejdere; altid med fingeren på pulsen, på udkig efter det næste store hit.

Witt E-Commute er en revolution inden for el-drevne køretøjer. Prisvindende dansk design og unik kvalitet. Sortimentet i denne afdeling byder på innovative produkter inden for kategorierne elcykler, el-løbehjul, selvbalancerende køretøjer og tilbehør.