Stigs Cykelrejser

Din ekspert i cykelrejser på Mallorca

Stigs Cykelrejser er et rejsebureau der udelukkende beskæftiger sig med cykelparadiset Mallorca, derfor tør vi godt kalde os specialister på det område.

Vi har markedets mest fleksible cykelrejser, her har du mulighed for selv at bestille fly og transport til hotellet, og lade os klare resten.

Dette gør din rejse smidig, til en fair pris.

Vi tilbyder stadig pakkerejser, hvor hotel og fly indgår, så hvis du synes det lyder som noget for dig, skal du blot sende os en mail med dine ønsker, på mail@cykelstig.dk.

Ønsker du blot at rejse i nogle få dage, eller har du et ønske om en længere cykelferie, så er alt muligt. Du kan helt selv designe dit ophold, og udnytte de mange billige flyafgange, uanset hvor i landet du kommer fra.

Vi har plads til alle, der elsker og er vant til at cykle, vi har både gæster som kommer ned alene, eller sammen med venner eller familie.

Vi har også cykelklubber og firmaer, der vælger at tage med os, fordi de enten selv eller i samarbejde med os, kan designe turen, alt efter deres ønsker, inden for de rammer vi tilbyder.

Cykelferie på Mallorca med Stigs Cykelrejser betyder, fede oplevelser, udfordringer, god træning, sjov og social hygge, samt sikkerhed, som er meget vigtigt for os.

Har du brug for hjælp, hvad enten det er praktiske ting eller hjælp til eks. nedkørsel, har vi meget erfarne guider, som altid er klar til at hjælpe.

Vi lægger stor vægt på, alle skal føle sig velkommen og trygge, når de rejser med os. Vi har altid 8-10 guider, samt 2-3 servicefolk, som hver især har deres specifikke opgaver.