Ruby Rejser

Hygge, bjerge & hårnålesving

Ruby Rejser er et aktivt rejsebureau med et stort udvalg af aktive ferier; lige fra vandreferier og cykelkrydstogter til skiferier og kulturelle rundrejser – ja, rejsepaletten er bred.

Ønsker du en anderledes ferie med fart, hygge, bjerge og hårnålesving, har vi derfor også rejsen til dig. Vi har flere års erfaring med cykelmotion og cykelløb i Europa, og vi tilbyder et stort udvalg af cykelmotionsrejser. Skal du fx deltage i løbene La Marmotte, Maratona dles Dolomites eller Granfondo Stelvio? Eller skal sommerformen holdes ved lige hen over vinteren? Uanset ambitioner, niveau og erfaring har vi en cykelmotionsrejse, der passer til dine behøv.

Europa er sprængfyldt med fantastiske cykeldestinationer. Hos Ruby Rejser kan du prøve kræfter med franske stigninger, spanske landeveje og italienske hårnålesving. Du kan eksempelvis tage på motionscykelferie på Korsika, der ikke uden grund går under navnet ”Skønhedens Ø”. Her er også masser højdeudfordringer, og du kan fx prøve kræfter med at bestige øens højeste punkt på 2.706 m.o.h. Kom med på cykeleventyr, du aldrig glemmer.

Hvis du i stedet ønsker en cykelferie i ro og mag, har Ruby Rejser også gode bud på dette. Prøv vores mange cykelferier eller cykelkrydstogter rundt om i Europa.