Jupiter Ekstra

Oplev ekstra god service & større udvalg

Jupiter Ekstra blev stiftet i 2011 og har i dag 4 cykelforretninger fordelt over København og Storkøbenhavn – alle med topmoderne cykelværksteder og veluddannet personale. Jupiter Ekstra-forretningerne kan kendes ved det genkendelige grønne logo. Jupiter Ekstra blev stiftet med målet om at give passionen for cykling videre til de mange cykelglade danskere med muligheden for at få et bredt udvalg af kvalitetscykler til den rette pris.

Vores passion og lidenskab for cykler er gennemgående i alt, hvad vi foretager os. Hos Jupiter Ekstra er en cykel ikke bare en cykel – det er mere end det. Det er en livsstil. Med kunden i højsædet, bestræber vi os hver dag på at gøre så mange cykelglade danskere ekstra glade. Med et bredt udvalg af de fleste kendte cykelmærker, har vi noget for enhver smag – om det så er en børne-, voksen- eller racercykel, du er på udkig efter.

Hos Jupiter Ekstra finder du de fleste kendte cykelmærker. Vi plejer at sige, at “du aldrig går forgæves hos Jupiter Ekstra” – ganske enkelt fordi udvalget i vores forretninger er langt større end hos vores kollegaer. Vi har ligeledes flere produkter på lager, så det er meget sjældent hos Jupiter Ekstra, at du skal vente i dagevis på at få din nye cykel.