Gocycle

Meget let, rent & udsøgt designet foldeelcykel

Gocycle er drevet af et enkelt mål: at skabe verdens bedste elcykel til byen. Den mission startede i 2002 da den tidligere designer af biler fra McLaren Cars Limited, Richard Thorpe, grundlagde sin egen virksomhed Karbon Kinetics for at forfølge sin tohjulede og elektriske drøm. Sytten år senere er drømmen gået i opfyldelse, idet Gocycle i hele verden er kendt for innovative produkter, kompromisløs indstilling, stilligt design og pionérånd.

Efter en længere udviklingsproces i 2009 blev den banebrydende Gocycle G1 lanceret og den fik straks international anerkendelse. Richards 25 ekspertise i at arbejde indenfor motorsporten og udvikle lette køretøjer lå bag konceptet i G1, idet den var den første sprøjtestøbte magnesium aluminium cyjkel i verdenshistorien. Den satte en høj standard for udviklingen af de efterfølgende tre nye modeller.

Gocycle G2 blev lanceret i 2012 og som den første elcykel var den udstyret med Bluetooth forbindelse. I 2016 blev den efterfulgt af topmodellen G3, som havde automatisk kørelys, dvs. endnu en den første cykel på markedet, med en banebrydende funktion. Og derefter kom GS modellen i 2017.

Enhver model er let genkendelig som en del af Gocycle familien ved at udtrykke brandets kerneværdier: rent og udsøgt design, fremragende køregenskaber, sjov og ikke mindst en elcykel, som man har lyst til at sætte sig på.