Sportall Nordic

Sportall Nordic

Sportall Nordic AS er importør og distributør af produkter til sport og fritid, med hovedfokus på produkter inden for mikromobilitetssegmentet.
Vi har et agentur for etablerede brands i Europa, men som er nye på det nordiske marked.

Vores produktgrupper inden for mikromobilitet

For os er det vigtigt, at de produkter vi tager ind er af høj kvalitet og samtidig konkurrencedygtige på prisen. Produktsortimentet omfatter i øjeblikket elcykler, cykelstativer og smarte hjelme, men vi vurderer løbende nye produkter.

Stærke og pålidelige elcykler fra cykellandet Holland
Timyo Cycle har udviklet cykler af høj kvalitet i flere årtier. De designer og fremstiller elcykler under mærkerne VanDijck, Muon og Keola. Sportall Nordic bringer nu disse cykler på det nordiske marked.

Sammenklappelige cykelstativer til anhængertræk
Hollandske MovaNext har produceret cykelstativer siden 1990’erne. Deres nyeste serie hedder Vision og er fremragende til transport af 2 elcykler. Vision Plus har en vippefunktion for nem adgang til bagagerummet.

Smarte hjelme med livreddende funktioner
Disse smarte hjelme har faldsensor, SOS-alarm, bremselys, blinklys og indbygget mikrofon og højttalere, Walkie-Talkie funktion mv. Udover diverse cykelhjelme lancerer Livall nu en helt ny hjelm til motorcykler.

Bliv forhandler

Vi er ved at opbygge et forhandlernetværk i alle de nordiske lande – nu er det Danmarks tur.

Mikromobilitet – en kilde til mersalg og øget indtjening
Produktsegmentet mikromobilitet oplever stærkt stigende salgskurver. Dette omfatter både elcykler, el-scootere og forskellige former for ekstraudstyr. Produkter inden for mikromobilitet kan også give danske bilforhandlere og forsyningsbutikker øget salg og indtjening. At bilproducenter som Mercedes og Porsche nu udvikler deres egne elcykler er et klart signal om, at mikromobilitet også er på vej ind i bilindustrien med fuld fart.

Startpakke til forhandlere
Vi har lavet en startpakke med både produkter, podier og materiale til eksponering i butikker, så det skal være nemt at komme i gang. Pakken består af elcykler, cykelstativer og hjelme, men du kan tilføje eller fjerne produkter efter aftale.