Argon 18

Argon 18

Argon 18 blev etableret i 1989 og er stolt designet og konstrueret i Montreal, Canada. Argon 18 cykler er bygget op omkring rytteren. De er sofistikerede, innovative og teknologisk avancerede. Med performance som kernen i designet. Argon 18 cykler sælges i mere end 80 lande og kan findes på utallige veje, baner og stier rundt om i verden. Argon 18 har sit europæiske hovedkvarter i Lynge, nord for København, hvor alle cykler, til det europæiske marked, samles og kvalitetskontrolleres.

Krypton – ny all-road cykel
Oplev Argon 18s nye all-road cykel, Krypton, inden den lanceres på markedet i starten af april.
Er du i tvivl om, om du skal have en landevej- eller en gravel-cykel? Så er Krypton svaret. Krypton er designet til fart på alle underlag: asfalt, grus, brosten … du bestemmer. Med plads til op til 40 mm dæk vælger du selv, hvor turen skal gå hen og hvor lang den skal være. Krypton er spækket med lækre features og integrationer: fx. opbevaring af værktøjssæt og ekstra slange i rammen, integrerede kabler i styr og frempind, enkel og simpel vedligholdelse, for bare at nævne et par af dem.

Live podcast og social ride med Dan Martin
Oplev en af cykelsportens mest populære topryttere helt tæt på, når vi inviterer vores ambassadør, tidligere professionelle rytter, dobbelt monumentvinder og etapevinder i alle tre Grand Tours, Dan Martin, til Copenhagen Bike Show til både Live Podcast med Forhjulslir og Brian Holm og en social ride med Mikkeller Cycling Club.

Gå ikke glip af denne mulighed for at cykle sammen med en af de bedste i sporten.

Kontakt

[email protected]

overskrift

+45 31638361

overskrift

www.argon18.com

overskrift

Følg os

overskrift

overskrift

overskrift

overskrift

Standplads

Find os på stand: 172

overskrift