Testimonials

Familierne er vores vigtigste målgruppe, og dem når vi kun ved at være der, hvor de er. Netop byområdernes familier kommer til Bike Show i Aarhus og København, fordi de finder sted, hvor de selv bor. Det er absolut til vores fordel, at showet også har tænkt på børnene, så forældrene har lyst til at besøge showet.

En ladcykel er ikke bare en ladcykel. Den skal næsten kunne det samme som en lille bil, men uden bilens ulemper med at skulle holde i kø, finde parkeringsplads og være dyr i drift. Vi har også et stort udvalg af tilbehør, som vores ladcykler kan tilpasses med den enkelte families behov.

Vores udbytte af messedeltagelse er at kunne udstille flere forskelligt udstyrede ladcykler, så familierne både kan se og ikke mindst at prøvekøre dem med børn i ladet. Specielt køregenskaberne er unikke for vores ladcykler. Den forskel er meget nemmere at forklare, når folk først har oplevet den.

Carbon-rep har udstillet på Copenhagen Bike Show siden allerførste gang. Og det har vi gjort med glæde siden da. Hvert år!

Vi kommer igen og igen, fordi det er en oplagt mulighed for at komme i dialog med både kundeemner, nuværende kunder og branchefolk. Vores specialitet er at reparere cykelstel i carbon, så de får samme egenskaber som oprindeligt – eller måske ændre dem efter individuelle behov.

Der er ikke to sager der er ens, så det er godt at kunne komme i dialog om, hvad det går ud på og hvad der kan lade sig gøre. Direkte kontakt med besøgende er altid positivt.

Vi arbejder med mange forskellige teknikker, som også er afgørende for, om en skade på et stel i carbon kan repareres eller ej. Derfor er vi også glade for nogle gange at lave præsentationer om emnet.

Hos Canyon lægger vi stor vægt på at være i kontakt med vores kunder. Bike Shows i Aarhus og København er oplagte steder at udstille, så vi bedre forstå, hvad der betyder mest for kunderne. Med vores direkte salg over nettet er vi mest i kontakt med dem på mail eller i telefonen.

Når vi står ansigt til ansigt med kunderne, giver det en bedre dialog. Nogle ting er lettere at tale om, når vi står lige ved siden af den cykel, som den besøgende viser interesse for. Vi kan lettere vise detaljer på cyklerne samt diskutere​ og finde optimal størrelse, model og tilbehør til kunden.

De mange besøgende er årsag nummer et til, at vi kommer og udstiller, da messerne er centralt placerede i forhold til vores målgruppe, som går efter den bedste cykel til den bedste pris.

Cykelmesser er en rigtig god måde at få vist sig frem på og blive kendt på i cykelbranchen.

Trimtex er meget store i Norge og Sverige og vi arbejder hårdt for at opnå det samme i Danmark, så endnu flere danskere skal få gode oplevelser i rå produkter på deres cykler.

Klubber og virksomheder kan få en leverandør der er hurtig, fleksibel og til at stole på.

For at sprede dette budskab bruger vi bl.a. Aarhus og Copenhagen Bike Show, og der møder vi rigtig mange nye potentielle kunder, samt mange eksisterende kunder kommer forbi til en god snak. Der er også en rigtig god mulighed for os at vise årets nyheder frem uanset om det gælder nye produkter eller vigtige produktopgraderinger.

For vi ønsker at udvikle os og forbedre os hele tiden og det ønsker vi at vise frem. Aarhus og Copenhagen Bike Shows tiltrækker et meget stort og bredt publikum og det er meget vigtigt for os, da vi gerne vil kontakt med så mange som muligt ude i klubberne og virksomhederne.

Lancering af et nyt brand og produkt er ideelt til et bikeshow, for vi har set andre brands gøre det samme. Rammerne er ideelle med mange gæster og flere medier, der rapporterer derfra.

Det tæller med, at Aarhus og Copenhagen Bike Show fysisk finder sted, hvor der bor mange mennesker. For netop by- og forstadsområder rammer plet i vores målgruppe af cykelpendlere. De tilbringer tid på cyklen i al slags vejr og årstid.

Vores hjelme med integrerede lys og blinklys er derfor et perfekt match med cykelpendlerne, og messedeltagelsen er et skridt på vejen i vores branding mål.

We´ve been participating at the Copenhagen Bike Show for the last to years because we strongly believe it has a synergy effect between the two countries.

As an exhibitor, we can demonstrate the company´s presence to customers and tour operators, present our new products and compare them to other markets.
In addition, it is a great fair to follow the latest trends and innovations and gain an overview of the bicycle industry.

From this year´s fair, we´ve already started working with some local tour operators on walking & biking tours in Portugal and we hope we can strengthen these relationships for years to come.