Standplan

Find din ønskede stand og book den inden den bliver taget

På kortet nedenfor kan du se de forskellige stande på Copenhagen Bike Show 2019.

Øksnehallens smukke rum vil skabe den perfekte ramme om messen, som de sidste fire år er blevet afholdt i Lokomotivværkstedet.

Den centrale placering blot 100 meter fra Hovedbanegården er ideel, og muligheden for at komme dertil som gående, på cykel, med offentligt transport eller i bil er virkeligt gode.

De sidste år har vi set en markant stigning i besøgende fra Sverige, og med messens placering i Øksnehallen vil 2019 med garanti sætte ny rekord i antal besøgende fra “hinsidan”.

Dette er naturligvis blot til glæde for vore mange udstillere, som deltager år efter år, da Copenhagen Bike Show uden sammenligning er den vigtigste messe i Norden.

Walk & Talk – specielle betingelser

Området foran scenen er som bekendt dedikeret til “Walk & Talk” udstillere, som ikke har faste pladser, men i stedet kan cirkulere rundt blandt de besøgende i zonen og uddele brochurer, informationer, visitkort mv.

Der vil blive opstillet høje cafeborde, som man kan benytte til en snak med de besøgende, og hver udstiller må opstille 2 stk. Roll-ups, som en del af deres deltagelse.

Indlæg fra scenen = Pause med ro i zonen 

Der vil blive afholdt ca. 3-4 indlæg fra scenen på hver udstillingsdag, og hvert indlæg vil have en varighed af ca. 30 minutter + lidt spørgsmål og svar fra publikum.

Under disse indlæg skal evt. Roll-ups der er til gene for udsynet til scenen rulles ned, og udstillerne skal respektere at fokus i disse tidsrum skal være på scenen.

Man kan f.eks. sætte sig op i cafeen med en besøgende, der har udvist interesse eller gå rundt med sit materiale i den øvrige del af hallen.

Her har firmaet adresse

NORDIC BIKE SHOWS A/S
INDUSTRIKROGEN 4-B
DK-2635 ISHØJ

Her afholdes messen

ØKSNEHALLEN
HALMTORVET 11
DK-1700 KØBENHAVN V

Kontakt os

CHRISTIAN RITTER
MOBIL: +45 20 42 00 06
MAIL: CHRISTIAN@RITTER.DK

Følg os