Powerbar

Powerbar

Powerbar producerer sportsernæring designet til at få dig til at præstere. Hvad gør et sportsernæringsprodukt godt? Gode sportsernæringsprodukter, som Powerbar, er udviklet til at være let fordøjelige gennem enhver form for træning. De er altid “ready to eat” eller kan tilberedes med minimal indsats og skal selvfølgelig være nemme at indtage. Dette gør det meget lettere for atleter at indtage den optimale kombination af næringsstoffer i den rigtige mængde, på det rigtige tidspunkt og i den bedste kvalitet.

Med lækre produkter støtter vi alle atleter og motionister, der ønsker at opnå mere og er villige til at krydse deres grænser til at gøre det. Hvad end det er konkurrence, træning eller hverdag.

Vores produkter, som er fremstillet på vores egne produktionssteder eller af udvalgte europæiske partnere, giver den perfekte balance mellem sund, lokal og funktionel ernæring, som hjælper vores samfund til at udnytte dets samlede fysiske og mentale potentiale fuldt ud. Vi har påstanden om i stigende grad at optimere vores produkters bæredygtighed.

Se mere her: https://www.powerbar.eu/en_INT

En del af HF Christiansen – dansk cykelkultur siden 1903

I Danmark distribueres Powerbar af HF Christiansen. Læs mere her: https://hfchristiansen.dk/

Kategorier

Andet

overskrift

Følg os

Standplads

Find os på stand: 76

overskrift

Firmaet bag