Advent konkurrence

Køb billet og vind præmier

Deltag i vores store advent konkurrence, hvor vi trækker en vinder efter hver søndag i advent.

I samarbejde med Cycle Service Nordic udlodder vi flotte præmier, som man kan vinde ved blot at have købt en online billet til Copenhagen Bike Show 2023.

Udover at kunne vinde præmier, så sparer du både tid og penge ved at købe din billet på forhånd.

Som noget nyt har vi til messen i 2023 indtroduceret en VIP billet, der giver adgang til Copenhagen Bike Show én time før dørene ellers åbnes til messen. Samtidigt modtager man også en Goodiebag fra ATNU til en værdi af kr. 100,-

Men skynd dig! Der er kun 200 stk. VIP billetter til salg.

Det vil også være muligt at købe billet i døren. Dog skal man være opmærksom på, at der kan være tidspunkter med særligt mange besøgende, hvor man af brandhensyn er nød til at stoppe billetsalget i døren midlertidigt.

1. Søndag i advent – præmie:

MUC-OFF Pressure Washer Bundle

Værdi kr. 1.799,-

Muc-Off’s højtryksrenser er den første på markedet, som er specialudviklet til rengøring af cykler, og som desuden kan anvendes til rengøring af motorcykler.

Den kommer med tre forskellige dyser, som sikrer en effektiv men skånsom rengøring, så lejer og overflader ikke skades under processen.

Derudover medfølger en vandtæt pose til opbevaring, samt naturligvis førsteklasses rengøringsmidler fra Muc-Off.

Højtryksrenser effekt: Motor Power: 1200W, Volt/Frequence: 220-240V – 50/60Hz

Vi trækker lod blandt alle der har købt billet til Copenhagen Bike Show 2023 senest søndag den 27. november 2022 kl. 23:59.

Vinderen blev: Allan Hansen med billetnummer 18605434193.